≡ Menu

Prologic развиха идеалния камуфлажен цвят

От Prologic отдавна са осъзнали факта,че шараните са интелигентни и трудни за улавяне риби, които предизвикват уважение. Дори и най-малкото подозрение за опасност ги прави почти невъзможни за примамване и хващане. А съчетанието на натуралните цветове на водната среда е ключов фактор за улавянето на трофейна риба. Точно заради това, просветените производители са отделили много време, енергия и научноизследователска дейност, за да създадат набор от камуфлажни продукти, които да имат колкото се може по-естествен, сливащ се с околната среда вид.

Докато търсеше нов зелен цвят ,който да осигури на сериозния рибар шаранджия перфектен всесезонен камуфлаж, Prologic дойде с оригиналната идеята, че цветът дори не трябва да бъде зелен!

От Svendsen Sport (това е името на компанията, която притежава марката Prologic) са стигнали до извода, че перфектния цвят е по-скоро кафяв, отколкото зелен. Въоръжен с това откритие, Prologic стартира производството на пълна гама от продукти за шаранджийски риболов с изключително невидим профил – „Новото зелено” (The New Green).

Натрупания с години технически и практически опит и сътрудничеството с едни от най-добрите и опитни професионални шаранджии в Европа, карат Prologic да вярва, че е осигурил превъзходен всесезонен и всетеренен камуфлаж за сериозните рибари шаранджии.

От Prologic съобщават, че „Новото зелено” е било много добре прието от тези, които се наслаждават на риболов, където се изисква максимална тишина, спокойствие и незабележимост. Широката гама от продукти включва бивита, покривала, заслони, чадъри, масички, спални чували, чанти и сакове за багаж, калъфи за въдици, подложки, дюшеци за безопасно пускане на рибата и кутии за принадлежности.

Почти 40 нови продукта са включени в тази линия риболовни принадлежности, които заедно с няколко вида нови специализирани протеинови топчета, дипове и пудри, както и дрехи, сигнализатори и аксесоари са гаранция за вълнуващ и успешен риболовен сезон за привържениците на Prologic.

Целия този набор от риболовни такъми и аксесоари е на разположение в търговските мрежи, включително и в България, последван от мащабни рекламни кампании по риболовни вестници, списания и онлайн издания из цяла Европа.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!