≡ Menu

За кого е предназначена абонаментната компютърна поддръжка?

Искате стабилност? Надеждност? Незабавно действие? Компетентен специалист, който веднага да регистрира същността на проблема? А след това и да го отстрани на разумна цена?

Свържете се с нас – компанията, която успешно се е утвърдила в сферата на IT аутсорсинга. Стабилността и надеждността на работата на офис техниката може да бъде осигурена само от опитни специалисти, които могат да предложат качествено и оперативно техническо обслужване на компютрите.

Знаете, че наемането на един или няколко IT специалисти на щат е свързано със солидни разходи и инвестиране в обучения. Грешка, която не бива да допускате, е да разполагате с IT отдел, когато реално нямате същинска нужда от услугите на компютърни специалисти – т.е. не може да им осигурите достатъчно работа, за да оправдаят заплатата им и друг тип разходи, свързани с тях. Именно тук идва ролята на IT аутсорсинг компаниите.

Бизнесът, чиято дейност не е свързана пряко с информационните технологии, е препоръчително да възложи този тип задачи на външна фирма. Реално подписва абонаментен договор, като срещу парите си получава експертните умения и съвети на цял екип от IT специалисти. Това е огромна икономия на средства, която освен това гарантира спокойствие и пълно отдаване на съществените задачи през бизнес начинанието.

Преимущества на обслужването на компютри от фирма

1/ Пестите средства. Не издържате 2-3 компютърни специалисти, а плащате месечна такса, разполагайки по всяко време с цял екип от такива, готови да се справят с възникналия в офиса проблем.

2/ Постоянното усъвършенстване на специалистите ни се случва по пътя на непрекъснатото трупане на опит в процеса на обслужване на фирмите и активен интерес към новите тенденции на пазара. Отново спестявате средства, тъй като не плащате за обучения.

3/ По всяко време може да потърсите служителите ни за компетентен съвет.

4/ Гарантираме 100% изпълнение на поетите ангажименти.

5/ Готови сме да осигурим своевременно и качествено обслужване, независимо колко компютърни специалисти са необходими за това.

6/ Предоставяме абонаментен план според Вашите потребности. Всеки наш клиент получава персонално отношение.

Доверявайки се на нас, вие отстранявате пречките пред бизнеса Ви. Ускорявате темпото на развитие на компанията Ви и ставате по-конкурентни на пазара.

{ 1 comment… add one }
  • Петко October 30, 2019, 10:00

    Професионалисти!

Leave a Comment

error: Content is protected !!