≡ Menu

Изработка на уеб сайт и SEO

Трябва ли ви Уеб сайт

Отговорът е Да! Отдавна отлетяха времената, когато интернета беше нов и непознат. В наши дни всяка фирма искаща да бъде фактор в бизнеса трябва да разполага със свой собствен уеб сайт. Голяма част от потребителите търсят и намират своите продукти, услуги или информация в интернет. Вашият уеб сайт е вашето лице и отговорност пред бъдещите ви клиенти и фенове. Вие трябва да се постараете да им предложите една отлична съвременна визия и добра функционалност. Потребителя посетил вашия уеб сайт трябва да остане доволен от скоростта с която намира търсената от него услуга или продукт. Това означава вие постоянно да се грижите за вашия сайт и неговото развитие и трансформиране през годините с излизането на нови и модерни начини.

SEO Оптимизация

Какво е SEO оптимизация и защо стана толкова популярно в днешни дни? Буквално преведено това означава Оптимизация за търсачки (search engine optimization, SEO).
С годините сайтовете се умножиха многократно и продължават своя ръст. Това доведе до оспорвано класиране на първата страница при търсене от потребители в Google търсачката. Всяка фирма иска да бъде, колкото е възможно по-напред в резултатите на Google, като това увеличава нейния шанс да привлече повече клиенти. За жалост сайтовете са много, а местата на първа страница в Google малко. За това се налага всяка фирма да обърне сериозно внимание, където точно се позиционира сайта при ключовите думи важи за нея. Ако вашия сайт НЕ излиза в първите до 8 резултата значи имате проблем и трябва бързо да намерите начин да оправите това класиране. Статистиките показват, че голяма част от потребителите намират своя продукт в рамките на първата страница с резултата и дори в първата част на тези резултати.

Управление на социални канали

Всички знаем вече за социалните мрежи Facebook, Instagram новите такива TikTok и др. Бизнесът става все по-зависим от този социални мрежи, които дават много възможности пред фирмите и тяхното развитие. Вие може да се възползвате от тези възможности и да реализирате повече потенциални клиенти или печалби. Да работата е много трудоемка и ежедневна, но винаги може да потърсите професионална помощ и дигитална агенция. Различните социални мрежи предлагат и различни възможности за вашата услуга или продукт и неговото развитие. В мрежите вече могат да бъдат намерите, както млади, така и възрастни хора, които да се интересуват от вашия бизнес.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!