≡ Menu

Базалните импланти – добра цена и високо качество

Гласувайки доверие на базални импланти, то вие ще можете да възстановите липсващите зъби с няколко посещения при стоматолога. Това е възможно, тъй като при този вид импланти не се налага костозаместване и изчакване заздравяването на раните на извадените зъби. Специалистите твърдят, че само за пет дни пациентите могат да възвърнат усмивката си.

Благодарение на биосъвместимата титаниева сплав, от която са изработени базалните импланти се постига максимална здравина на зъбите. Не се позволява засядането на храна между протезите и се подобрява дъвкателната функция на пациентите. Всичко това са все основания да заложим на този вид зъбни импланти, които набраха популярност в цял свят.

Базалната имплантология позволява лесно и качествено лечение на пародонтоза. В мига на интегриране на имплантите пародонталното заболяване изчезва, а не негово място ще се появят новите ви зъбни конструкции, от които няма как да останете разочаровани. Тук ще напомним, че заради опростената конструкция на BOI имплантите те са и по-евтини.

И, защото съществуват множество стоматолози, чиято цел е да оплюят базалните импланти, за да продадат конвенционалните си варианти ще кажем, че световни експерти са се произнесли в защита на базалната имплантология. Това лесно може да се провери с малко ровене в интернет, където има достатъчно полезни статии и информация за тази важна тема.

BOI имплантът се закотвя в най-твърдите кости на зъбите ви. Той се приема добре от организма още при първата оперативна интервенция, която между другото е напълно безболезнена и бърза. С помощта на тази стоматологична новост се възстановява частичната или пълна липса на зъби в разстояние на няколко дни. Разбира се, препоръчваме ви висококачествените швейцарски импланти, тъй като те притежават гарантирана здравина и перфектен дизайн.

Ако отидете на стоматолог, за да ви сложи дентални импланти ще се сблъскате с множество въпроси относно понасянето на чуждото тяло. Ето защо, базалните варианти са за предпочитане пред останалите. Последната дума и решение имате вие уважаемите пациенти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!