≡ Menu

Вечерни рокли според повода

Вечерната визия на всяка дама е различна. Това означава, че всяка представителка на нежния пол сама избира точно как ще изглежда на дадено събитие, било то официално или ежедневно.

Уверяваме ви, че лесно можете да изберете подходящите за вас вечерни рокли от нас, просто трябва да знаете някои тънкости при избора им. Това означава, че следвайки съветите ни, ще обзаведете гардероба си с разкошни вечерни рокли, които можете да комбинирате с различни аксесоари. А това ще ви позволи да носите роклите повече от веднъж и то в неофициална обстановка.

Ето защо би било добре да знаете кои са актуалните модни тенденции при вечерните рокли за сезона 2014-2015 година.

Започваме с подходящите модели на роклите. Съветваме ви да се доверите на правите и изчистени модели. Прекалено широките рокли и поли не са модерна през настоящия сезон. Вместо тях изберете рокля с класически линии с дължина до коляното. Не е препоръчително да се доверявате на прекалено дълга рокля, но ако все пак държите на такава, то тогава изберете рокля с дължина малко над глезените.

Подходящите материи на вечерните рокли остават непроменени – те трябва да бъдат леки и да падат свободно по тялото, като например сатен и коприна. В случай, че вечерните рокли с права кройка не са във ваш стил и смятате, че фигурата ви не е подходяща за тях, то тогава можете да изберете рокля, която е разкроена от талията, но не прекалено. Тюлът няма да бъде модерен през настоящия сезон.

Важно е да обърнем специално внимание и на модерните цветове през 2014-2015 година. Добре познатият ни цвят горчица отново ще бъде сред актуалните цветове при вечерните рокли. Освен това той е изключително подходящ и за ежедневна визия. Просто комбинирайте роклята с аксесоари в светло кафяво. А за вечерна визия – в черно.

Винено червеният цвят е отличен избор за вечерна рокля. С него всяка дама изглежда елегантно и романтично. През зимните месеци бихте могли да заложите и на рокли във винено червено и в ежедневието – комбинирайте ги с цвят шоколад.

Абсолютният хит при вечерните рокли през настоящия сезон е кобалтово синьото. То отива както на блондинки, така и на брюнетки, така че не се колебайте – кобалтово синьото може да се превърне във вашия нов любим цвят. Всяка рокля може да се превърне във вечерна, ако я съчетаете с аксесоари в бяло.

Скъпи дами, вечерните рокли са задължителна част от гардероба ви. В никакъв случай не оставяйте пазаруването им за последния момент – когато видите рокля, която наистина ви допада, не се колебайте. По този начин няма да бъдете поставени пред трудния избор какво да облечете, когато сте поканени на официално събитие.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!