≡ Menu

Вратите като част от нашия живот

Нека да подхванем една интересна тема. Много хора четат за силата на подсъзнанието. Издават се книги, пишат се статии, снимат се филми и какво ли още не, което все по-силно вълнува хората. А сега ще си позволя да обвържа подсъзнанието с една друга тема, за която едва ли сте очаквали, че имат пряка връзка. Това е темата за вратите. Те са първото нещо, до което се докосваме, когато отиваме на дадено място. Те подсъзнателно ни въздействат и оформят първите ни впечатления. Вратите издават индивидуалния стил и дори характера на притежателите им. Но как? Малцина се замислят.

Входни врати

Входната врата говори за вас. Тя трябва да осигурява комфорт, сигурност и функционалност. Както вече споменах, тя ще бъде първото нещо, което ще видите на въпросното място. Именно затова трябва да е впечатляваща, да заговори за вас. Живеем в свят, в който имаме огромен избор. Всеки може да избере цвят, модел, размер, материал, визия и дори посока на отваряне за своята врата. Има толкова голям избор, особено на врати в София. Всеки детайл се забелязва. И наистина, входната врата, макар и да не вярвате, тя е вашия автограф. Тя издава вашия характер. Изберете я внимателно, но и свободно.

А относно интериорните врати?

Интериорните врати са ключовия елемент за завършеност и съвършенство на всеки дом. Някои търсят изтънчени модели с красиви детайли, които говорят за стил и индивидуалност. Други пък прибягват към по-семпли модели, които изразяват връзката на човека с природата. Светлите цветове издават свободните умове, характера на мечтателите. Тъмните цветове пък може да видите в дома на тези, които са сериозни, обичат да усещат топлина, уют и подкрепа. Нервната система поглъща 80% от цветовете, а зрението – само 20%. Ето защо цветовете са най-силното оръжие в рекламните дейности. Предполагам вече се замислихте как вратите подсъзнателно ви въздействат.

А сега просто си задайте следните въпроси:

-Кои сте вие?
– Какво харесвате?
– От какво се нуждаете?

Е… Намерете отговора във вашите врати в София…

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!