≡ Menu

Груповото пътуване

Отделете малко свободно време и разгледайте многообразието от ежедневни, вечерни, спортни и туристически дамски чанти от Италия. Чантите и аксесоарите са изработени и селектирани специално за дами, които се чувстват прекрасно в собствената си кожа и за това са лаконични в изразните средства, с които понякога сме склонни да прекаляваме. Лятото е сезонът на отпуските и времето да избягаме от инерцията и скуката. „Онлайн мания по пазаруване“ на туристически чанти, дрехи и аксесоари за почивка, активен отдих и спорт отчитат интернет сайтовете. Така психолозите наричат новото женско хоби и напълно поощряват юзерките за оригиналния начин да се справят със стреса.

Казват, че няма друг по-ленен начин да охладнееш към своите приятели от този да заминете на почивка заедно. Най-често решението за пътуването се взима вечер, когато идеята някой друг да е в ролята на туроператор ни се струва блестяща. Докато не слезем от самолета и не изтрезнеем. Петзвездният хотел с три басейна се оказва къмпинг с бунгала и една единствена външна тоалетна, а свободната програма – безкрайни групови обиколки в стил „Не се сърди човече“. Понякога хората, които обичаме имат различна представа за комфорт, почивка и добро прекарване от нашата. Неудобна истина, която ни е трудно да приемем. Ако се подчиним на груповата вълна, изгубваме времето, което сме искали само за себе си. А ако тръгнем срещу течението се цепим от отбора и никой не е щастлив.

Добро решение, проверено от живота, е още преди да потвърдим резервацията си в почиващия отбор, да запазим официално един ден за личната си програма. Така няма да сме изнервени по време на кръстоносните походи през останалите дни, когато всяка от иначе любимите ни приятелки най-вероятно ще си покаже дяволиите. Защото другия вариант е следващия път да се кандидатираме за туроператор на компанията. А това само по себе си изключва идеята за почивка.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!