≡ Menu

Доставка на букети и видове цветя подходящи за мъже

До скоро много хора не приемаха факта, че изпращането на цветя може да бъде подходящ подарък и за мъжете. Ако искате да покажете на мъже до вас, че ви е грижа за него, тогава можете да му изпратите доставка на букети с внимателно подбрани цветя. Имайте предвид, че цветята, които вие харесвате като рози, лилии и лалета например не са особено подходящи за господата. За това е добре да се насочите към цветя, които имат по-мъжествено излъчване. Ето и някои от тях:

Райска птица

Този вид екзотични цветя, наречени райска птица се характеризират с необичайни форми, ярки цветове и тропически вид. В България те са познати под името Стрелиция. Тези цветя се наричат така, заради техните венчелистчета и луковици, които поразително изглеждат на тропически птици. Един мъж, който се противопоставя на женски цветя може да оцени този вид, защото той е смел и мъжествен, а и естетически интересен.

Хиликония

Цветето хиликония е известно също като див живовляк. То е тропическо растение с абстрактни цветове. Той няма женски качества, но все още е пълен с живот и цвят. Цветята в семейството на хиликонията могат да се открият в цветове от розово, жълто, червено или лилаво, а те растат от листа прицветници. Хеликонията може да бъде подходящ подарък за доставка на цветя за рожден ден, годишнина или друг специален повод.

Алстромерия

Цветята алстромерия са известни също като перуански лилии. Те са малко по-женствена от райската птица или хиликонията, но разполагат с голямо разнообразие от цветове. Разполага с по-меки цветове като бледо розово, бледо оранжево, бяло, лилаво и червени. С богат избор на цветове е по-вероятно да намерите цвете в любимия цвят на приятеля ви.

Цветята са един чудесен подарък за всеки човек, тъй като те символизират обич, привързаност и загриженост. Би било добре от време на време и дамите да изпращат доставка на букети на мъжете до тях, за да им засвидетелстват своите чувства.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!