≡ Menu

Интериорни врати за вашата красива къща

Първото впечатление от интериорните врати е най-важно за всяка къща. Гостите подсъзнателно отчитат старанието на домакина, да създаде красив дом и добра атмосфера като със сигурност ще отбележат този факт. За щастие днес пазара на вътрешни врати е голям и ние можем да избирам от стотици варианти, които да комбинираме с цялостната мебелировка на нашите къщи, вили и апартаменти.

Вътрешните интериорни врати от масивно дърво са едно чудесно решение за вашето обзавеждане. Потребителите получават възможност за избор на всевъзможни шарки, за да постигнат синхрон между дизайна на къщата и този на вратите. Офертите за цветове като пепел графит, бял дървесен вид, цвят дъб или орех стоят по един модерен и свеж начин на всяко ваше помещение.

Вратите от масивно дърво дават възможност за украса с допълнителни профилни елементи. Те се ползват при интериорното обзавеждане на различни сгради и стоят при наличието на стени без мазилка, където тухления градеж е видим. Специалистите съветват да съчетаете цветовете с този на тавана, пода и стените, за да получите отличен краен резултат.

Главната идея на вътрешните врати, е да изразят индивидуалността на всяко домакинство. С тях вие показвате какво е отношението ви към интериорни дизайн на къщата ви. Имате на разположение избор от различни дървени материали, като например: чам, смърч, бук, бор и прочие. Ако не може да вземете сами решение, коя е вратата за вас, то фирмените консултанти ще ви окажат необходимото съдействие.

В случай, че държите на модерното интериорно обзавеждане, закупете боядисани с бял лак вътрешни врати. Те носят със себе си нотка на елегантност особено ако ги комбинирате с брава в златистожълт метал. Дървесината трябва да е лесна за поддръжка и почистване, така че да не ви отнема много време.

Възможностите за селекция на интериорни врати са буквално стотици, тъй че няма да ни стигне мястото да пишем за всяка една поотделно. За това ви каним в магазина ни във София, където ще видите всички модели накуп внесени от държави като Германия, Чехия и Полша.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!