≡ Menu

Кетъринг съвети

Защо се получава така, че хората дори не успяват да си спомнят за последното тържество, на което са гостували. Сигурно това се дължи и на факта, че много сватби не оставят нищо уникално като спомен у посетителите, колкото и неочаквано да прозвучи това за такъв уникален момент в живота на всяка любовна двойка.

Как да се получи така, че вашата сватба да остане вечно във вашите спомени? Не, сега няма да дискутираме облеклото на влюбените, нито критериите за избор на квалитетен ресторант, а ще засегнем темата за храната.

Сигурно всеки от вас е чувал поговорката, че на човек му трябват само две неща, за да е щастлив – храна и зрелища. Ако срещате пречки с организацията на вашето празненство добре би било да потърсите професионална компания за кетъринг. Оставяйки нещата в ръцете на експертите вие ще си гарантирате едно незабравимо изживяване, каквото подобава за всеки истински празник.

В следващите изречения ще ви споделим някои великолепни съвети при подбора на кетъринг компания, благодарение на които ще успеете да изберете най-добрата кетъринг компания в София и провинцията.

1. След като вече сте определили датата, часа и заведението, където ще се проведе тържеството, е време да потърсите в интернет и да изберете кетъринг услуги, които най-добре ще оправдаят вашите изисквания

2. Когато вече сте избрали фирма за кетъринг е добре да им се обадите и подробно да ги разпитате за разнообразието от услуги, които предлагат и да им опишете своите изисквания, за да могат да ви кажат дали ще могат да се справят с тях или ще се наложи да търсите друга кетъринг фирма

3. Бройката на присъстващите на купона е много важна. Цената на кетъринг услугата ще зависи до голяма степен от този показател, затова е препоръчително да имате точен списък с имена на поканените гости

4. С каква сума разполагате? Ако не сте предвидили точен бюджет е време да го направите. В случай, че се окаже, че парите не ви достигат – намалете бройката на присъстващите и готово.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!