≡ Menu

Кетъринг услуги… Как да изберем подходящата фирма

Кетъринг се наричат онези вкусни, малки хапчици, които винаги ни изкушават, когато посещаваме дадено мероприятие. А замисляли ли сте се, че може Вие да почерпите гостите си, когато Ви предстои специално събитие?

Поводи, подходящи за почерпка с кетъринг

Въпреки че повечето от нас свързват кетъринга именно с корпоративни събития, изложения или семинари, в днешно време все по-често и повече хора започват да използват услугите на дадена кетъринг фирма, когато им предстои да организират личен празник. Рожден ден, абитуриентски бал, погача за бебе, фирмен тийм билдинг или просто събиране с приятели през уикенда, са само малка част от моментите, в които можете да си починете от досадното пазаруване и готвене и да оставите някой друг да приготви почерпката за гостите.

Как да изберем добра фирма за кетъринг?

Веднъж, след като сте решили, че ще използвате услугите на кетъринг фирма, идва време да решите откъде точно ще поръчате платата с хапки. Както при всичко, свързано с търговия, и тук важна е не само цената, ами и качеството на предлаганите продукти. Ето защо не Ви съветваме да изберете непременно най-ниската цена.

Първата стъпка е да отворите сайтовете на различни кетъринг фирми и да прегледате менютата им. Ако сайтът не разполага с меню, то най-вероятно ще трябва да изпратите запитване и съответно да Ви изготвят индивидуална оферта. Добрите кетъринг фирми предлагат разнообразие от хапки – топли, студени, солени, сладки, така че да покрият всички вкусове и очаквания. Ако желаете освен кетъринг, да получите и съответно коктейлни маси и столове или шатри, то потърсете фирма, която предлага цялостно кетъринг оборудване под наем.

Добрите кетъринг фирми могат също така да осигурят и сервитьори, които да се грижат за комфорта на Вашите гости.

На пазара съществуват фирми, които са производители на кетъринг и такива, които са прекупвачи. Ако желаете платата с хапки да са възможно най-пресни, то тогава се спрете на фирма производител. Така ще контактувате директно с хората, които приготвят кетъринга, ще може да поръчате нестандартни плата или да получите отговори от първа ръка на Вашите въпроси.

Така че, ако никога досега не сте поръчвали кетъринг, може би е време да го направите! Малко разнообразие в начина, по който организирате празниците си, никога не е излишно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!