≡ Menu

Любимите обувки за сезон пролет-лято 2017

Обувките този сезон са не само удобни, но предизвикват и фантазията на жените, защото могат да влязат в различни комбинации с рокли, дънки, сака, чанти, шапки и колани.

Една от вечните и не остаряващи тенденции са кожените боти за пролетта в малко по разчупен дизайн, но все пак изчистени до съвършенство. Пазарувайки от нас е добре да си изберете едни боти в кафяво или черно, които могат да бъдат носени както в ежедневието Ви на работа, така и за по-специални поводи, тъй като тенденциите този сезон е ботите да са леки и изчистени като модели, за да могат да отиват както на рокля с много детайли, така и на свежи дънки и цветно сако за пролетта.

Друг моден хит за топлите месеци на 2017 са сандалите с дебел ток, препратка към 70-те години, но в много по топли и разнообразни цветове и носени обикновено с цветен чорапогащник или чорапи – които придават изключителен сексапил, а и удобство – ако трябва да сте на ток цял ден и да тичате по различни задачи поне няма да Ви излизат пришки – едно от големите предимства на тази комбинация! Ако изберете сандалите Ви да са в по-неутрален тъмен цвят, ще имате възможност да комбинирате с ярки сини, зелени, а защо не и розови плътни чорапогащници за по хладните пролетни дни и тънки, но все така ярки на цвят чорапи до коляното или глезена за топлите пролетни дни и вечери.

Флоралните и животински принтове, съчетани с ярки цветове и необичайни форми са също характерни за този сезон. Може да срещнете много ярки цветя по боти с изрязани пръсти, а материята може да е деним, велур или кожа, а защо не и съчетание между някой от трите. Геометричните фигури също са изключително привлекателни, особено ако са в дебелия ток на някоя обувка с платформа. Дизайнерите разчитат много и на ярките контрасти този сезон, като класика в жанра си остава контраста на бяло и черно в една обувка примесен с геометрични форми в тока или животински принтове.

Накрая, но не на последно място са обувките на цяла платформа, като акцентът е отново в тока или цялата подметка- тя може да бъде изцяло прозрачна или в цвят, ярко контрастиращ на този в основната част на сандала или обувката.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!