≡ Menu

Самолетни билети

Надали ще намерите някой, на който нито веднъж не му се е искало да си събере багажа и да поеме в неизвестна посока и да остави работата, проблемите и сивотата на родния си град далеч назад. Убедена съм, че всеки от вас е поглеждал нагоре към ясното синьо небе и е мечтал в този момент да е в самолета, който кръжи над него. Всички мечтаем за красиви, екзотични места, за чудесна почивка с половинката, но много се спират при мисълта, че самолетните билети са доста скъпи и непосилни във времена на икономическа криза като днешните.

Преди време може би това е било така, но сега, когато Интернет е навсякъде около нас, самолетните билети, които се предлагат от авиокомпаниите са на много ниски цени. Не пропускайте възможността да се сдобиете с евтини самолетни билети и да реализирате мечтите си. Единственото нещо, което трябва да направите е да посетите един от многобройните сайтове, предлагащи билети и да разгледате предлаганите от тях оферти. Можете да го направите само с едно натискане на мишката, седейки си удобно у дома или на работното място и да прегледате и сравните цените на различните авиокомпании, за да изберете най-подходящата за вас оферта. Защо да давате излишни пари за скъпи самолетни билети, след като с добра организация и малко предвидливост можете да си осигурите евтини самолетни билети онлайн?

Изберете мястото до което искате да пътувате и прегледайте големия брой предложения, които авиокомпаниите предлагат в интернет. Имайте предвид, че интернет билета е винаги по-евтин от билета, закупен на гише или от офиса на туристическа компания. Ако не трябва да пътувате на определена предварително дата, почнете търсенето на самолетни билети възможно най-рано. Благодарение на това ще бъдете сигурни, че билетите ви ще бъдат по-евтини. С наближаването на деня на полета билета става по-скъп.

Има и друга възможност, но тя е малко по-рискована, а именно да си закупите билети до желаната дестинация в последната минута. Повечето авиокомпании запълват свободните си места, като пускат за продажба билети с намалена цена в последните минути. Почти всички нискотарифни компании продават билети, които можете да си купите на промоция и могат да ви осигурят билет на наистина символични цени. Ако е възможно, пътувайте извън пиковите дни и сезони, понеже авиокомпаниите повишават цената на билетите през почивните дни, национални празници или пиковия сезон за почивки. По принцип в петък и неделя вечер самолетните билети са най-скъпи, затова ако можете изберете за своето пътуване останалите дни от седмицата, когато пътническия поток и търсенето са по-слаби.

Както във всички видове транспорт и при авиотранспортните компании важи правилото, че закупен двупосочен билет е доста по-евтин от еднопосочния такъв, така че го имайте предвид когато закупувате билети. Почти всички авиокомпании, без значение дали са редовни или нискотарифни предлагат на своите лоялни пътници бонусни пакетни услуги, които включват намаление на цените на самолетните билети на базата на летателните мили, пролетени от клиента за даден интервал от време. Така че, ако летите по-често по определена авиолиния е добре да се възползвате от тези предимства като станете част от пътническия клуб на авиокомпанията, с която летите.

Не прибързвайте с закупуването на билети преди да сте сравнили цените на други авиокомпании, предлагащи билети за вашата дестинация. Възможностите да пътувате по-евтино до мечтата от вас дестинация са много, затова сега е момента да осъществите мечтите си, като си осигурите евтини самолетни билети онлайн. Доставете си удоволствието да посетите страни, за които си мечтаете и си осигурете прекрасни спомени, като си закупите евтини самолетни билети.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!