≡ Menu

10 съвета, които ще подобрят вашите снимки на смартфона

Шансовете да получите само най-доброто от новия смартфон са на ваша страна. Достатъчно е да сте запознати само с основните му характеристики и може да се възползвате от максимума на екстри, които предлагат съвременните модели смартфони.

На този линк може да видите новите продукти на българския пазар.

Тонът на снимки, съхранени на вашия смартфон или поне повечето от тях, които вероятно ще останат на устройството или са в риск да бъдат унищожени или изгубени е първото нещо над което трябва да се обърне внимание. Експерти в дигиталния начин на живот предлагат някои полезни съвети, за да запазите ценните си спомени завинаги и да ги показвате по един забавен начин. Питате се как да стане това ли, ето как:

Видео: Днес цифровата фотография предлага съвременни идеи за това как да организирате файловете, включително получаване на снимките на разстояние от телефони и компютри и поставянето им в облака или на външен твърд диск.

Редактиране на снимки веднага след като получите или направите такива:

1. Изтрийте нежеланите снимки веднага след като ги направите, за да пестите място.

2. Използвайте Crop, за облекчаване и премахване на червени очи на място, така че не забравяйте по-късно да организирате снимките на телефона си.

3. Използвайте облак услуги като CrashPlan или външен твърд диск, за да направите резервно копие на снимки от вашия смартфон или лаптоп.

4. Използвайте снимка като Trunx, за да категоризирате вашите снимки от събитието и създаването на потребителски етикети и споделяйте личните албуми с приятелите и семейство.

5. Фотоалбуми – направете си лични и семейни фотоалбуми. Ако сами не може да се справите с тази задача, то обърнете се към професионалисти от студио.

6. Тапет за снимки – добре направеният фон за снимка е много важен. Ето, защо е от значение да създадете уникален дизайн на който да поставяте снимките във вече готов продукт.

7. Фото подаръци – в сезона на най-много празници фотоснимките, фотоалбумите и фотокартините са идеална възможност да зарадвате близките с подаръци. За целта предвидете от по-рано съхраняване и организиране на всички направени качествени снимки.

8. Използвайте подходящи сървъри и облаци, където да съхраните повечето снимки. Има много такива, които дават нестандартни размери за съхранение на всички вашите снимки.

9. Изтеглете и използвайте приложенията, с които лесно и сами да може да обработвате снимките от вашия смартфон. Това е и най-икономичният начин да съхраните и запечатите всеки един мил спомен и важен момент.

10. Не е нужно да държите много голям обем от снимки в смартфона си. Може да почиствате и да изпращате към пощата или на други места за съхранение, веднага след като направите дадена папка или е минало важно тържество.

Въпреки, че днес много хора използват смартфони и таблети, вместо фотоапарати, за да правят снимки, за професионалните такива, както и за събития, които се случват един път в живота е добре да имате под ръка и опитен фотограф. Дори и тогава нищо не пречи и вие да снимате.

За модели на смартфони и безплатни приложения, може да разгледате цените.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!