≡ Menu

2-та нови мъжки парфюма за Август 2014

Август 2014-та година ще бъде запомнен освен с топлото си време и с новите два мъжки парфюма, които съвсем изненадващо се появиха през средата му.

Днес по различно време на различни места бяха показани 2 изключително атрактивни мъжки парфюма единият от Dior, а другият от Dolce&Gabbana и двата продължения на едни от най-успешните им линии с мъжки парфюми!

Нека започнем в реда в който споменахме марките и първият мъжки парфюм за който ще говорим е Dior Homme Parfum, най-концентрираният досега аромат в колекцията започнала с едноименният мъжки парфюм от 2005-та година. За пореден път създател на парфюм носещ името Homme от Dior е парфюмерът Франкос Деманши, създател и на предните мъжки парфюми от линията.

Новата версия крие в композицията си есенцията на Dior Homme, в необикновенна концентрация оставяща градски привкус и интензивно впечатление. Ароматът се върти около три основни нотки първата която идва от Тускана и това е нотката на ирис, следвана от сандалово дърво от Шри Ланка и тъмният и мъжествен аромат на кожа.

Флаконът на новият Dior Homme Parfum пристига в красив флакон наследил чертите на предните версии в обем от 75ml с концентрация от Eau de Parfum. Ароматът му е интензивен и силен, подходящ за по-хладно време, не каквото е в момента отвън, предимно за ползване през нощта. The One Collector For Men е името на новият мъжки аромат от Dolce&Gabbana, за който дори информацията все още е ограничена, но за който стана ясно, че ще бъде пуснат в серия от само 500 броя.

Въпреки малкият брой на наличността все пак запалените фенове на марката и предходните модели имат шанс да си закупят от най-новото мъжко ухание на Dolce&Gabbana, което има доста пикантен и освежаващ аромат, подкрепен с леката тежест на тютюневи нотки. Уханието му е предвидено за лятото, пролетта и есента за млади и енергични господа които обичат динамичният нощен живот и искат парфюм който да ги отличи от тълпата. На други интересни мъжки парфюми можете да попаднете ако разгледате мъжките парфюми на фирмата ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!