≡ Menu

Skype трикове

В тази статия ще ви покажа някои трикове свързани със skype. Може част от тях да знаете а други не, но като цяло ще са или полезни или поне интересни и забавни.

Skype емотикони

Първият трик е използването на повече от стандартните емотикони. Ако случайно не знаете в skype има допълнителни емотикони, които не са разкрити по подразбиране. Ето какво трябва да напишете за всяка една от тях за да се покаже: (mooning), (finger), (bandit), (drunk), (smoking), (toivo), (rock), (headbang), (bug), (fubar), (poolparty), (swear), (tmi), (heidy) и (MySpace). Изпробвайте ги.

Двойно цъкване върху скайп абонат

Става дума за това какво да се случва когато цъкнете два пъти върху ваш skype абонат. По подразбиране вие му се обаждате, но ако не желаете можете да го настроите да започва чат. За да направите това отидете в настройките на скайп – в менюто Tools -> Options -> General Settings (или Инструменти -> Настройки -> Общи ако е на български). Горе премахнете отметката When I double-click on a contact start a call и цъкнете save. В зависимост от версията на skype може и да е с избор между две настройки – за започване на разговор и за започване на чат.

Детектор на лъжата по време на разговор

Смятате ли че някой ви лъжи по скайп? Потърсете в гугъл за KishKish Lie Detector и вземете тази екстра към skype, която засича нивото на стрес в гласа на човека, с който си говорите. Тя е нещо като детектор на лъжата, но все пак не очаквайте да дава 100% верни резултати.

Странни картинки по време на писане в skype

Тези два трика са малко безполезни, но са забавни. Докато си пишете с някой, натиснете едновременно клавишите a s d. Там където се появява моливчето се появява друга картинка. Сега натиснете a s едновременно с друга буква, която е далеч от тях. Появява се котка, която си мести лапичката.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!