≡ Menu

Навеси за коли от поликарбонат

Навеси за коли направени от поликарбонат

Какво прави производството на навеси за коли толкова известно?

Поликарбонатните навеси стават все по-популярни, което се обяснява с простотата и лекотата на тяхното производство и монтаж. Практическото използване на клетъчен поликарбонат започна сравнително наскоро, а сега покривните материали на базата на органични полимери са широко търсени.

Те са евтини и са доказали своите качества във времето. Сега е ясно защо много шофьори през последните години предпочитат да правят навеси от поликарбонат за своите автомобили.

Защо се нуждаем от навеси за коли?

С факта, че най-добрият избор за автомобилите е уютен и топъл гараж, всички собственици на коли се съгласяват, но защо не и навес от поликарбонат?

Много шофьори държат колите си на паркинг в близост до къщата или в дворовете, където не са защитени от дъжд, а през студения сезон ги затрупва сняг.

Обикновено собствениците на евтини коли правят това. Защото те смятат, че ако нещо се случи с колата, загубата им няма да е голяма.

Може би има логиката в такива разсъждения, но дори и в евтината кола, стояща в средата на огромна локва или покрита със снежна покривка, е неудобно да се влезе.

За тези, които се грижат за колата си, но финансово не могат да си позволят да си купят или построят гараж, най-доброто решение е навес за кола от поликарбонат.

Те са евтини и функционални. Дори когато разполагате с гараж, такава метална конструкция ще ви е от полза, за да могат роднини или гости да паркират колите си.

Във фирмите където ръководството обръща внимание на клиентите и служителите си, също се грижат за техния транспорт.

Компаниите, които имат собствени паркинги, инсталират поликарбонатен навес или друг вид навеси за коли.

Защото навесите за коли от поликарбонат са удобни за монтаж, не изискват сложни строителни проекти и разрешение за тях не се изисква от властите.

Няма нужда да се плаща данък, и няма нужда да се регистрира като имот.

Защо навес за кола от поликарбонат?

Този материал е гъвкав и еластичен, поради което конструкциите с неговото използване са не само с прави форми, но и заоблени.

Поликарбонатните плоскости за навеси са издръжливи на различни атмосферни влияния и с дълъг експлоатационен живот.

Поликарбонатните плоскости се делят на плътни и клетъчни. Плътните са по тежки, но по издръжливи във времето.

Клетъчния поликарбонат е лек и позволява покритието на навеси за големи площи.

Можете да изградите поликарбонатни навеси със собствени ръце или да наемете екип от специалистите на фирмата производител на навеси.

Преди да се спрете на навес от метална конструкция от конкретен производител, е препоръчително да се запознаете с мненията на потребителите, които преди това са закупили този продукт.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!