≡ Menu

Светещите обемни букви траят 10 години

Използването на светещи обемни букви за вашия бизнес има редица предимства. Те са привлекателни, използват малка част от енергията, която използват други технологии и се предлагат в широк спектър от нюанси и цветове. Друго предимство е, че могат да издържат до 100 000 часа или десет години. Това е с 3-6 години по-дълго, отколкото е животът на средните флуоресцентни светещи знаци.

Да, ще платите малко повече, но резултатите си струват.

По-долу са изброени някои от причините, поради които много клиенти избират по-дълготрайните светещи LED букви:

Няма да ви се налага да ги сменяте десет години.
Периодичното променяне на фирмените знаци е част от правенето на бизнес, но това не е нещо, което искате да правите често. LED осветлението изисква минимална поддръжка и остава ярко почти десетилетие, ако не и по-дълго.

Десет години по-ниски разходи за енергия

Цената на енергията се покачва, а като бизнесмен не бихте искали да харчите повече от необходимото. LED осветлението е по-ефективно от флуоресцентното осветление и от неоновите системи. Макар че светещият знак може да не представлява голям процент от енергийните ви разходи, все пак по- евтиният е за предпочитане.

Освен това светодиодите не се загряват като други видове осветление. Това означава, че ако ги използвате на закрито, няма да има допълнително напрежение за вашия климатик.

Десет години без загуба на качество

Един от проблемите с флуоресцентното осветление е, че тръбите се пълнят с газ, който може бавно да изтече с течение на времето. Това води до постепенното им потъмняване. Може да не забележите това в началото, но в крайна сметка знакът става по- тъмен. Не това е първото впечатление, което искате да направи вашият бизнес!

Светодиодното осветление, от друга страна, не разчита на никакви газове, което означава, че знакът ви ще остане светъл през целия си живот.

Десет години лесна поддръжка

Светещите LED букви не изискват толкова поддръжка, колкото другите системи за осветление. Тъй като няма чупливи стъклени тръби, светодиодите лесно се почистват. За разлика от флуоресцентните лампи те могат да се използват и на открито, без да изискват значително количество защита.

Десет години гъвкави, персонализирани надписи

Светодиодите предлагат на собствениците на фирми много повече възможности, отколкото по-старите технологии. Освен че са достъпни във всеки цвят на дъгата, светодиодите могат да бъдат програмирани да променят цветовете, да светят, да избледняват и да създават анимации.
Това означава, че като собственик на фирма може да имате наистина персонализиран и привлекателен знак, който да представлява вашата компания. Тези опции просто не са възможни с флуоресцентни или неонови знаци.

Ако обмисляте нови светлинни знаци за фирмата си, изберете LED-буквите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!